AKTUELNO

Saša Mirković Lukasov menadžer i vlasnik "Hajp produkcije" otkrio je koja iznenađenja je folker pripremio.

Najveća muška muzička zvezda naših prostora Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, danas proslavlja svoj 54. rođendan, a tim povodom održaće tradicionalni koncert u Štark Areni.

Dok se vrše poslednje pripreme pred spektakl, za Alo! je progovorio Saša Mirković, Lukasov menadžer i vlasnik "Hajp produkcije" koja organizuje najveću žurku na Balkanu.

Mirković je istakao da je ponosan što Aca održava drugi koncert u Areni ove godine, ali je otkrio i koja iznenađenja nam je folker spremio večeras.

-Večeras će, kao i uvek, biti puna Arena. Pored mnogo starih hitova, Aca će na ovom koncertu pevati dosta novih pesama sa poslednjeg albuma- rekao nam je Saša koji je potom otkrio da će večerašnja publika biti deo Acinog autobiografskog filma "Kafana na Balkanu".

-U jednom trenutku, Aci će se na bini pridružiti Mladen Sovilj, koji će tumačiti Lukasov lik u filmskom ostvarenju "Kafana na Balkanu". On će sesti za klavir i tu će se snimiti kadrovi za film i seriju. Ovo će biti prvi put da se tako nešto uradi, publika u filmovima je uvek virtuelna, a sada će biti prikazani stvarni ljudi. Svi koji večeras budu u publici na koncertu biće i deo "Kafane na Balkanu". Mimo toga, Aca neće imati goste iznenađenja, on će svoj rođendan proslaviti sa svojom publikom jer tako želi- objasnio nam je Mirković, koji ističe da je ponosan na uspehe koje "Hajp produkcija" sa svojim izvođačima niže.

- Presrećan sam zbog svih uspeha koje nižemo, mislim da je jako bitno da se što više koncerata velikih koncerata održava u Beogradu. Dugo je vladao monopol jedne produkcijske kuće, i dolaskom "Hajp produkcije" to je prestalo. Srećan sam što ćemo 10. decembra proslaviti jubilarnih 50 godina karijere Miroslava Ilića koji će tada održati koncert u Areni. Takođe, veliki uspeh je i zakazan koncert Erosa Ramacotija koji će 21. aprila nastupiti pred beogradskom publikom- zaključio je Saša Mirković za Alo!.

Autor: