AKTUELNO

Sve je popularniji običaj da se za Noć veštica organizuju žurke. Da li je u pitanju samo zabava ili je u pitanju nešto drugo za Pink otkrivaju Simonida Milojković, pisac knjige "U zagrljaju PRINCA TAME" i srpski sektolog Dimitrije Pastuović.

Simonida Milojković u svom romanu "U zagrljaju PRINCA TAME" opisuje šta satanisti sve rade za Noć veštica. Prema njenim rečima, to im je jedan od najvećih praznika, Valpurgijska noć, ili kako su nama podmetnuli to kao Noć veštica, i to im je jedan od najvećih satanističkih praznika.

- Prošle godine za Noć veštica u Americi je 12 ljudi bilo ubijeno, a 50 ranjeno. Mnogo dece nestane svaki put kada je Noć veštica, čak mediji u Americi upozoravaju roditelje da brinu o deci. To se smatra kao velike su gužve pa da dete ne nestane. Dete koje nestane u gužvi se nađe kada nestane ta gužva. Ova deca ne bivaju nikad nađena što se tumači, a sigurno je tako, da su oni žrtvovani u satanističkim ritualima - kaže Milojković.

Kako je navela, žurke su samo ono što mi vidimo kao izlog u radnji.

Kad uđeš u tu radnju, nema ničega lepog, ima krvnih žrtvi, ljudskih, životinjskih, ima pričešćivanje krlvju životinja i hlebom, ima satanističkih rituala, pedofilije, svega užasnog što satanisti rade, a što sam istražila zahvaljujući Dimitriju Pastuoviću - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Noć veštica jeste paganski ritual i potiče od Kelta, rekao je za Pink sektolog Dimitrije Pastuović.

- Radi se o bogu Samhajnu, i to su Škoti i Irci doneli na tlo Amerike. Prva ta proslava je bila u 19. veku u Minesoti, 31. oktobra kada počinje jesen-zima priroda se uspavljuje, gasi se život. Međutim oni su napravili simbiozu sa zapadnim hrišćanima gde je dan posle Dan mrtvih, nešto slično kao što su kod nas Zadušnice - kaže Pastuović.

Lampe od bundeve su deo folklora, što se tiče rituala mnogo su opasniji naglašava sektolog.

- Između 30. i 31. oktobra, ja lično i provereno znam, da su se vršili rituali ovde kod nas. Bila im je idealna noć, maglovita. Ne znam tačno šta je bio deo rituala, ali obično se crne mačke žrtvuju, malim štencima koji su još slepi se seku šapice, to se sve radi na današnji dan - kaže sektolog.

#Dimitrije Pastuović

#Noć veštica

#Simonida Milojković

#satanisti