AKTUELNO

Turistkinja iz Srbije Sandra N. prošla je kroz svojevrsni pakao kad su se tokom letovanja u Hurgadi njen muž i sin razboleli.

- Želim samo da nagovestim da ako bilo ko ima bilo kakvih zdravstvenih problema neka poseti apoteku radije nego njihovu lopovsku bolnicu - počela je Sandra svoju ispovest na Fejsbuk stranici Egipat - info.

Navodi da je pakao počeo kad je njen suprug dobio upalu uha, a odmah zatim i sin stomačni virus.

- Sišli smo u kliniku u sklopu hotela gde sedi gospodin koji se nije udostojio ni da nas pogleda već nas je samo preusmerio na bolnicu. Stavili su nas u taksi i odvezli u bolnicu 12 kilometara od hotela - objašnjava Sandra.

Dodaje da su i sinu i suprugu medicinari dali dve infuzije, a kad su ih zamolili za bilo kakav obrok zbog starije ćerke, koju su morali da povedu jer nisu imali gde da je ostave, dobili su samo suvu kiflu i čašu vode.

- Ni toalet papir u kupatilu nismo imali. Ujutru su počeli da nas zadržavaju da moraju da prime još nekoliko infuzija, ali mi smo insistirali da idemo u hotel - nastavila je turistkinja iz Srbije svoju ispovest.

Sandra kaže da je vrhunac neprijatnosti usledio kad su im bolničari ispostavili račun i nisu im dozvoljavali da napuste bolnicu dok ne bude regulisan.

- Ispostavili su nam račun od 1.300 evra za četiri infuzije. Zatim su nas kao zločince držali u bolnici i nisu hteli da nas puste dok ne kontaktiramo osiguranje, a oni potvrde da će sumu isplatiti. Zamolim ih da me sa već dovoljno bolesnim detetom puste u hotel, nemam gde da pobegnem, jezik ne znam, Hurgadu isto tako ne poznajem, a dolazi do toga da su policiju hteli da zovu. Na kraju se nekako izubeđujemo. Vrate nas u hotel pod uslovom da muž dođe na pregovore ponovo uveče u 20 sati - ogorčena je Sandra.

Dodaje da je na kraju osiguranje pristalo da plati.

- Potvrdili su da pet evra košta infuzija u apoteci za koju su uzeli 1.300 - navodi Sandra i apeluje na sve da ukoliko ne žele da prođu skroz sličan pakao zaobiđu bolnicu u širokom luku.

Autor: