AKTUELNO

U ponedeljak relativno toplo uz umeren južni i jugoistočni vetar i promenljivo oblačno vreme sa mestimičnom pojavom kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Pritisak malo ispod normale i u daljem opadanju.

Minimalna temperatura od 8°C do 16°C, a maksimalna od 20°C na severu do 26°C na jugu Srbije. Uveče kiša u većini predela, jača na severu Srbije, a samo na krajnjem jugu može izostati. Temperatura u 22h od 14°C do 18°C.


Beograd: U ponedeljak relativno toplo sa sunčanim intervalima uz umeren južni i jugoistočni vetar. Popodne i krajem dana naoblačenje i kiša. Pritisak malo ispod normale i u opadanju. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 23°C. Uveče kiša. Temperatura u 22h 17°C.

Vreme narednih dana: U utorak oblačno sa kišom i pljuskovima uz obilnije padavine u većini predela. Vetar slab do umeren južnih pravaca, popodne u skretanju na zapadni na severu Srbije. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 16°C, a maksimalna od 18°C na severu do 24°C na krajnjem jugu Srbije. Uveče se kišna zona postepeno odlazi na istok. Temperatura u 22h od 14°C do 16°C.

Autor: