AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin svečano je otvorio večeras 55. Srbija reli u Vrnjačkoj Banji, u organizaciji Auto - moto saveza Srbije.

- I ove godine smo zajedno, ne samo da pokažemo da smo najbolji vozači, već da pokažemo da smo najbolji ljudi. Ima, kažu, mesta u kojima je voda bolja, lekovitija, toplija, ali nema tog mesta u kome naše goste čekaju bolji ljudi, nema tog mesta u kome će se bolje i lepše osećati naši gosti. Ovo je mesto u koje se vredi vratiti - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova poželeo je svim učesnicima sreću i da imaju bezbednu i sigurnu vožnju.

- Hvala vam što ste došli večeras, hvala našim gostima, Auto-moto savezu, a ja se nadam da će svi biti bezbedni i uspešni. Neka pobedi najbolji, posebno, ako je taj najbolji iz Srbije - naglasio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Predsednik Auto-moto saveza Srbije Dejan Stojić izrazio je zadovoljstvo zbog početka 55. Srbija reli takmičenja.

- To je najprestižnije auto takmičenje u auto- sportu i najstarije takmičenje ne samo u Srbiji, već i regionu - istakao je Stojić, zahvalivši se MUP-u Srbije i ministru Vulinu na pomoći i podršci u organizaciji ovog prestižnog takmičenja.

Srbija reli trajaće do 25. septembra.

#Aleksandar Vulin

#Srbija reli

#Vrnjačka banja