AKTUELNO

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sada je već poznat široj javnosti kao neko ko je u više navrata vređao i omalovažavao svakoga ko je na jutjubu ostvario bilo kakav rezultat, pokušavajući da na taj način uništi i ukloni bilo kakvu konkurenciju, a želeći da za sebe pribavi još više pristalica.

Svima je poznat slučaj Kike Đukić, koja je nakon višemesečnog verbalnog maltretiranja od strane Baka Praseta, izvršila samoubistvo. Taj slučaj je potresao celu Srbiju.

Međutim, ona nije jedina koja je trpela ovakav vid nasilja od strane Prasca.

"Anđelu je sačekao bukvalno ispred naše ulice, gde je morala da uspori sa motorom. Tu je oborena sa motora i išutirana, izubijana...", počinje ispovest otac dve devojčice koje su bile izložene verbalnom nasilju od strane Bake Praseta.

Svedočanstvo Zorana Đorđevića, ona Anđele i Nađe, na najbolji način ilustruje kako se internet nasilje Bake Praseta na kraju završilo fizičkim nasiljem nad nedužnim devojčicama.

Danas smo se okupili da pričamo o dve veoma gadne osobe. Kako gledaju znojave muškarce mhmm... Da li su Anđela i Nađa punoletne, da li smemo da ih stavimo u ocenjivanje balkanskih guza, pošto imamo jedan kadar.. - govorio je Baka Prase u svom videu na You Tube-u, gde nakon toga dodaje, da misli da nisu, ali da će ipak da nastavi dalje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je najhrabrija devojka. Vi se verovatno pitate zašto? Zato što ima m*da da obuče helanke, kako izgleda, a sme helanke da obuče" nastavlja Baka Prase sa vređanjem devojčice, i dodaje:
"Da ja takve noge imam hodao bih na rukama".

On je otišao i korak dalje u vređanju devojčica, pa je tako osmislio i pesmu u kojoj ih ismejava i sve to snimio i objavio na svom kanalu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekada davno bile dve princeze, osmesi ružni, nosile proteze. Govorna mana i puno sala, al pored svega toga otvorile su kanal. Onda je tu došao g*avić tata, dao im pare, otvorio zlatna vrata, plaćao lajkove, plaćao subscribe-ove, svojim princezicama želeo je najbolje. Ali malo ko je znao istinu pravu, ko im je stavio krunu na glavu. Kakva je to misterija, pomoću kog načina su došli do trona od vulgarnih seljačina. Nepismeni g*avić imao je nešto para, otišao gde je živela veštica stara, poneo je dve vreće zlata pune, ne bi li im pomogla da se domognu krune. Celo je kraljevstvo čulo za njih dve, obećanja razna, laži, ginove. Tverkovala je, izbacivala je lopticu iz kutije, ždrala i u ubacivala je celulit u butine. Mindžela i Mlađa i sa njima g*avić kruna, a ja sam kul, ne treba mi auto tjun

Foto: TV Pink Printscreen

Prasac svakoga koga targetira kao potencijalnu konkurenciju na You Tube-u, ko mu zasmeta, kreće po oprobanoj matrici da javno ponižava, maltretira i zlostavlja.

I ovoga puta to je bilo višemesečno iživljavanje nad Anđelom i Nađom. Kao i u slučaju pokojne Kike Đukić, koja je bila izložena višemesečnom nasilju, do svoje smrti, Prasac je svoja svinjska posla na istovetan način primenio i na ove dve devojčice, ali i na njihovom ocu.

Baka Prase se nije zaustavio tu, naprotiv, snimio je još jednu pesmu:

Seljačina je otišla u Pariz, pa se nada da je sada ozbiljna glava, sa sobom je poveo stoku, ne bi li ih odveo dalje od krize, sada hrani krave koje prave para, pa jedu u Parizu parizer. Odvratan prizor je to kada gledaš kako neko kao robovlasnik živi. Rešio da te životinje kao na Animal planet-u za You Tube snimi. Ajde se smiri. Misliš da će ćerke da budu zvezde kao Elvis Prisli, ne bih baš rekao zato što je svaka deblja nego grizli.

Praščevo verbalno nasilje na Internetu inspirisalo je njegove pristalice, ne samo da se pridruže u vređanju i ponižavanju, već i na fizičko nasilje.

"Ima komentara koji su previše vulgarni i ja iskreno nikada nisam odgovarala na takve stvari", rekla je devojčica.

Autor: