AKTUELNO

Apelu direktorke Doma zdravlja Rakovica, Svetlane Antić odazvali su se predstavnici javnih preduzeća grada i Opštine, „Gradska čistoća“ i „Poslovni centar Rakovica“ i pokrenute su aktivnosti na uklanjanju grafita sa fasade Doma zdravlja u naselju Resnik.

Reč je o objektu primarne zdravstvene zaštite koji se nalazi u ulici Edvarda Griga i gde se leči više od 20.000 građana ovog dela opštine Rakovica.

Direktorka Antić se zahvalila svima koji su se odazvali njenoj inicijativi i koji su odmah po pozivu reagovali i pomogli da se ovaj problem i reši.

Foto: Pink.rs

„Veliku zahvalnost dugujem direktoru JKP „Gradska čistoća“ Marku Popadiću kao i izvršnom direktoru Zoranu Živkoviću koji su za par sati nakon mog poziva i molbe da se uklone grafiti, brzo i efikasno reagovali i poslali svoje ekipe sa neophodnom mehanizacijom i opremom kako bi se grafiti i žvrljotine uklonili sa javnog objekta zdravstvene zaštite u Resniku.

Radnici „Čistoće“ su radili sa kompresorima pod vodenim pritiskom puna dva dana čime su grafite uspešno uklonili sa fasade i stepeništa doma zdravlja u Resniku.

Foto: Pink.rs

Danas smo organizovali nastavak te radne akcije i uz pomoć predstavnika javnog preduzeća „Poslovni centar Rakovica“ na čelu sa direktorkom Dušicom Stojković uređujemo i krečimo fasadu i prilaze domu zdravlja u Resniku.

Foto: Pink.rs

Ovoj volonterskoj akciji se priključio veliki broj lekara, medicinskih radnika (sestara i tehničara), ali i građana i privrednika Čukarice i Rakovice koji su odlučni da nam pomognu kako bi uspešno rešili ovaj problem, na čemu im se lično zahvaljujem u ime kolektiva koji vodim.“, istakla je direktorka Antić.