AKTUELNO

U četvrtak vrlo toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Krajem dana na severu Srbije su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni, a na severu Vojvodine umeren zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 11°C do 21°C, a maksimalna od 29°C u Subotici do 34°C u Leskovcu. Uveče su mogući pljuskovi na severu. Temperatura u 22h od 18°C do 24°C.

Beograd: U četvrtak vrlo toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Krajem dana postoji šansa za lokalni pljusak. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 21°C, a maksimalna do 32°C. Uveče moguć lokalni pljusak. Temperatura u 22h 24°C.


Niš: U četvrtak vrlo toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab južni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 33°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 23°C.


Užički region: U četvrtak vrlo toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 32°C do 33°C. Na Zlatiboru i Tari toplo sa sunčanim periodima i oko 27°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U četvrtak vrlo toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Kasnije popodne i krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar slab do umeren južni i zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 17°C do 20°C, a maksimalna od 29°C do 32°C. Uveče su mogući lokalni pljuskovi. Temperatura u 22h od 18°C do 22°C.


Novi Sad: U četvrtak vrlo toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Kasnije popodne i krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar slab do umeren južni i zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 31°C. Uveče su mogući pljuskovi. Temperatura u 22h 21°C.


Subotica: U četvrtak toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima. Kasnije popodne i krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar umeren jugozapadni i zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 29°C. Uveče su mogući pljuskovi. Temperatura u 22h 19°C.

Vreme narednih dana: U petak na severu osveženje sa jačim lokalnim pljuskovima, a tokom popodneva i krajem dana se očekuju pljuskovi i u zapadnim i centralnim predelima. Samo na jugu Srbije ostaje vrlo toplo sa sunčanim periodima. Vetar slab južni pa zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 22°C na severu Vojvodine do 32°C na jugu Srbije. Uveče kiša i pljuskovi na severu, zapadu i u centralnim predelima. Temperatura u 22h od 16°C na severu do 22°C na jugu.


U subotu u severnim i centralnim krajevima zahlađenje sa kišom, a na jugu toplo sa pljuskovima popodne. Od nedelje i na jugu Srbije znatno hladnije sa kišom i dnevnom temperaturom svega oko 15°C. Iduće sedmice hladnije od proseka sa povremenom kišom.

Autor: