AKTUELNO

Davidu Stankovu (29) od subote se gubi svaki trag, nestao je u Borči, a porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt s njim.

Oni su se organizovali i pretražuju čitav grad, ali nemaju novih vesti.

- Za sada, na žalost ništa. Poslednji put je viđen od strane druga u subotu kod autobuske stanice Valjevskog odreda, kod bivšeg kafića Čičak. Ponovo idemo u policiju i pretražićemo još neke bolnice. Za sada ga tamo nismo našli. Mnogo Vam hvala na podršci - kazali su iz porodice Stankov.

David (29) je nestao u subotu, a poslednji put viđen je u Borči.

Kako je navedeno na sajtu Nestali Srbija, mladić se tada rastao od druga, na stajalištu Valjevskih odreda.

Sa sobom je imao ličnu kartu, kreditnu karticu, bus plus karticu i mobilni telefon.

Nestao je nakon završene smene u firmi blizu Franša.

Mladić je visok 176 cm, sitnije građe, smeđe kose i očiju. Ukoliko imate neku informaciju o njemu, javite najbližoj policijskoj stanici.

Davidov prijatelj je u razgovoru za Telegraf.rs objasnio okolnosti njegovog nestanka, kao i da je slučaj prijavljen policiji.

- Imao je radnu subotu, posle posla je svratio kod mene, popili smo kafu. Posle toga sam morao da krenem kod drugarice na Cerak i rastali smo se kod stajališta Valjevskog odreda. On je otišao u pravcu svoje kuće - kaže navodeći da od tad nisu stupili u kontak.

- Pretpostavio sam da se odmara, radio je. Međutim, posle nekog vremena, već kad je bilo oko četiri, pet, šest, tu sam se zabrinuo. Poslao sam poruku njegovoj sestri, a ona mi je rekla da je ona mislila da je on sa mnom - prepričavao je prijatelj.

Autor: