AKTUELNO

Danas promenljivo oblačno i malo svežije sa povremenom pojavom kiše ili kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Biće i sunčanih intervala tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 18°C, a maksimalna od 24°C na severu do 30°C na jugu Srbije. Uveče kiša u zapadnim, centralnim i južnim predelima, a na severu Srbije suvo.

U subotu će u Beogradu biti malo svežije i promenljivo oblačno sa pojavom kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova. Biće i sunčanih intervala. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale.

Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna oko 25°C. Uveče suvo.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Vreme narednih dana: U nedelju još malo svežije i promenljivo oblačno sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale.

Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 21°C na severu do 26°C na jugu Srbije. Uveče je moguća kiša ponegde na jugu i jugoistoku Srbije. Temperatura u 22h od 16°C do 19°C.

U ponedeljak sveže i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Moguća je pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova.

Od utorka pretežno suvo uz postepeni porast dnevne temperature i vrlo sveža jutra sredinom iduće sedmice.

Autor: