AKTUELNO

U sklopu dokumentarnog filma direktora Pink Media Group Željka Mitrovića pod imenom "Internet nasilje" predstavljeno je i svesno kršenje zakona od strane bahatog jutjubera.

Svoje obaveze kao i dužnosti, Prase nikada nije ispunjavao, a dokaz tome, jesu brojni snimci nastali u ferariju, poršeu, i mestima prepunim narkotika. Prase se takvim stvarima hvalio, a sve pod okriljem kriminalnih klanova koji su stajali iza njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored brojnih malverzacija, Baka Prase je se bavio i utajom poreza. Zakon je predvideo zakonske kazne od 1 do 10 godina, a u slučaju Bogdana Ilića, prijavljeni iznos, po zvaničnim podacima ne odgovara zakonskim normama.

Foto: TV Pink Printscreen

Prihod koji zarađuje od jutjuba je 100 puta veći od iznosa prijavljenih nadležnim organima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ilić takođe, uz zaradu od jutjuba, dobija novac i od reklama, što je još veći novčani iznos koji nije prijavljen.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imajući u vidu njegove prihode, počinjeno je krivično delo poreske utaje, i to je jedan od težih krivičnih dela, za šta može dobiti od 3 do 10 godina - kažu advokati.

Sgovornici Pinka, ocenili su da zbog ovog, ali i ostalih krivičnih dela, nadležni moraju da reaguju, jer se na osnovu dokaza predstavljenih u filmu, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase može teretiti za više krivičnih dela.

Autor: