AKTUELNO

Dr Bojan Lazić kaže da je sa surugom pre 2 ipo godine dobio dete, gde je, ubrzo nakon porođaja upala u postporođajnu depresiju. Ona je, kako kaže, najpre upala u depresiju, što je preraslo u ozbiljnu šizofreniju.

Jovana Jeremić, voditeljka Novog vikend jutra, ugostila je očajnog oca, koji je ispričao priču od koje se ledi krv u žilama.

- Htela je da ubije i mene i dete. Ujutru sam se plašio, ustajao da nađem dete, da ga ona ne nađe i ne ubije. Imala je manične napade, bilo je haos. Inače, njen otac je ubio čoveka, i za to je dobio dobrog advokata, koji ga je odbranio, međutim, kasnije ga je stigla savest, nakon čega je počeo da maltretira svoju porodicu - priča Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

U toj kući je sada moje dete, koje je sa svima u zatočeništvu. On dobija batine, ne daju mu napolje... Meni dete glasno i jasno objašnjava da ga majka tuče. Radili smo pet rendgena glave, objašnjava Lazić.

- Jednom ga je u garaži gurnula pod kola. Htela je da ga se otarasi, jer njega krivi za sve. Gurnula je kolica na automobil. Onda sam je pitao šta radi, nakon čega je rekla da imam par nedelja da joj kupim stan, okrenula se i otišla - naveo je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Lazić kaže, posetio je sve institucije, ali, niko još uvek ne reaguje.

- Niko neće da uzme njen karton sa psihijatrije... I ja sam tražio veštačenje u Lazi - dodao je on.

Lazić je naveo da njegovo dete, koje se sada nalazi u prodičnoj kući njegove žene, biva maltretirano kako od majke, tako i od babe i dede.

- Zadnja dva puta kada sam ga video nije govorio, povukao se u sebe, i imao je modrice po glavi. Opet mi je rekao da ga udaraju, detaljno opisuje. Mlađa deca ga isto biju, to su deca njene braće... Uvek me pita kada će da se vrati kod mene... Mene je i taj čovek fizički napao - dodao je Lazić, dodajući da je pretnje smrću dobijao nekoliko puta od članova porodice.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: