AKTUELNO

Mnogo je toga što nas povezuje, od privrede, kulture, turizma i sporta i to su sve mostovi koje gradimo u cilju još plodonosnije saradnje, rekao je Đurić.

Zamenik gradonačelnika Novog Sada, Milan Đurić na svom Instagram profilu istakao je da mu je veoma drago što je diskutovao na temu neraskidivog prijateljstva Republike Srbije i Republike Srpske, kao i Grada Novog Sada i Grada Bijeljine. On se trenutno nalazi u poseti Republici Srpskoj.

– Izuzetno mi je drago što sam danas gostovao na BN televiziji u emisiji “Pantelinski dani 2022. otvoreni program” i što smo diskutovali na temu neraskidivog prijateljstva Republike Srbije i Republike Srpske, kao i Grada Novog Sada i Grada Bijeljine – napisao je Đurić.

Ispod svoje fotografije on je dodao:

- Danas ja nisam vaš gost, ja sam među svojima, mi smo isti narod sa istom kulturom i delimo iste vrednosti. Zahvaljujući novim investicijama koje se finansiraju od strane Republike Srbije mi gradimo puteve i mostove koji nas spajaju i koji omogućavaju lakšu fluktuaciju ljudi, robe i usluga. Izgradnja autoputa Kuzmin-Sremska Rača-Bijeljina je od krucijalnog značaja, kako u infrastrukturnom, tako i u socioliškom smislu, jer na taj način spajamo ljude i gledamo u budućnost koja je pred nama.

- Mnogo je toga što nas povezuje, od privrede, kulture, turizma i sporta i to su sve mostovi koje gradimo u cilju još plodonosnije saradnje. Živelo neraskidivo prijateljstvo, živela Republika Srbija i Republika Srpska! – napisao je zamenik gradonačelnika na svom Instagram profilu.