AKTUELNO

Sramota za Beogradski univerzitet!

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak Borjana Sokovića, studenta prorektora Univerziteta u Beogradu i predsednika Saveza studenata Beograd, studenta Tehnološko-metalurškog fakulteta, koji pali zastavu SKONUS-a, organizacije svih studenata Srbije, a pali je u kancelariji Rektorata!

Snimak je napravio Vladimir Smuđa, inače student prodekan na Tehnološko-metalurškom fakultetu, koji je fakultet upisao 2005. godine, što implicira da studije dotičnog traju već 12 godina (tri puta duže od predviđenog). Smuđa je i član Skupštine SKONUS-a, čiju zastavu pale na snimku.

Pročitajte još: Tabla sa natpisom Jevrejska ulica OSKRNAVLJENA NACISTIČKIM SIMBOLOM! VESIĆ: Ovo je huliganstvo I BRUKA za naše društvo! (FOTO)

Studentsku konferenciju univerziteta Srbije (SKONUS) osnovala je Vlada Srbije i najviše je predstavničko telo Univerziteta Srbije.

Soković i Smuđa predstavnici su Univerziteta u Beogradu, te je čin neukusan i neprimeren, a posebno je sramotno to što se nalaze u zgradi Rektorata Beogradskog univerziteta.

#Skonus

#Studenti

#Zastava

'