AKTUELNO

Na putevima u Srbiji danas su povoljne vremenske prilike, dobra prohodnost i umeren intenzitet saobraćaja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U kasnijim popodnevnim i prvim večernjim satima se očekuju veće gužve na putevima, zbog čega je moguće da se na prilazima većim gradovima formiraju kolone i uspori saobraćaj, a na pojedinim naplatnim stanicama moguća su veća zadržavanja.

Prema podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima na ;putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Od danas do 8. oktobra će na auto-putu ;E-75 biti obustavljen saobraćaj ;u svim trakama u smeru od Novog Sada ka Beogradu, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno stranom ka Novom Sadu.

Sutra počinju radovi na putu Beograd-Obrenovac, na deonici Zvečka-Ratari, pa će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Markovac- petlja Lapovo petlja Batočina, u smeru Beograd-Niš, saobraćaj je u smeru ka Nišu preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Beograd do petlje Sava Centar, u oba smera, zbog radova će ;povremeno biti zatvorena leva ili desna saobraćajna traka.

#Put

#Saobraćaj

'