AKTUELNO

Savetuje se oprez na putevima i tolerancija u vožnji.

Povoljne vremenske prilike i dobra prohodnost puteva omogućavaju da se saobraćaj koji je umerenog inteziteta večeras odvija nesmetano na svim glavnim i frekventnijim putevima u Srbiji, saopštio je AMSS.

Od sutra do 8. oktobra zbog radova na popravci kolovoza desne strane auto-puta E/75 Novi Sad-Beograd saobraćaj će biti obustavljen u svim trakama smera od Novog Sada ka Beogradu.

Saobraćaj se na ovom delu auto-puta odvija dvosmerno stranom auto-puta koja vodi u smeru ka Novom Sadu iz pravca Beograda. Vozila se preusmeravaju uz pomoću službenih prolaza, a na osnovu postavljene privremene saobraćajne signalizacije.

Od 2. do 6. oktobra izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu I B reda broj 26, Beograd - Obrenovac, na deonici Zvečka-Ratari.

Za vreme radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

#AMSS

#Put

'