AKTUELNO

Doktor je rekao da je konzul Branko Radovanović s našim putnicima i trudi se da pronađe rešenje.

Putnicima iz Srbije, koji od juče čekaju na let iz Frankfurta za Beograd, danas su ponuđeni neki letovi koji su planirani za sutra u 11 časova i hotelski smeštaj, izjavio je danas Tanjugu Dejan Dimitrijević, specijalista ginekologije i akušerstva koji je u grupi od oko 60 srpskih lekara blokiranih na frankfurtskom aerodromu.

Dimitrijević je rekao da je konzul Branko Radovanović s našim putnicima i trudi se da pronađe rešenje.

Foto: Pixabay.com

Dimitrijević je izjavio da je let iz Lisabona na kom je bila velika grupa od oko 100 srpskih lekara kasnio u dolasku na aerodrom u Frankfurtu, na kom ih nije sačekao avion kojim je trebalo da odlete za Beograd.

- Mi smo doktori iz Beograda, ima nas otprilike 60 i došli smo ovde u 22:45. Od tada kreće čekanje u redu da se rebukiramo, a oni su u 12:00 zatvorili šaltere i rekli "vidimo se u šest ujutru". Neprofesionalno ponašanje, oni očigledno ovde imaju neki problem. Stvari nismo uzeli niti ćemo uzeti , jer ne možemo da dodjemo do kofera. I neće nam ih ni vratiti sve do sledećeg leta - izjavio je Dimitrijević za Tanjug.

Foto: Pixabay.com

On je naveo da su putnicima iz Srbije danas ponuđeni neki letovi koji su planirani za sutra u 11 časova i da im je ponuđen hotelski smeštaj.

- Neizvesno je da li ćemo i sutra ući na te letove. Odavno se ovako nešto nije desilo, Sto lekara iz različitih oblasti je ovde blokirano. Svaki peti službenik radi, naveo je Dimitrijević.