AKTUELNO

Direktor i vlasnik Pink Medija Grupe Željko Mitrović i Savo Manojlović iz inicijative "Kreni-Promeni", gostovali su zajedno u TV duelu u emisiji "Pravi ugao" kod Ljubice Gojgić na RTV-u.

Vlasnik TV Pink Željko Mitrović je na početku svog izlaganja rekao da je dužan da svojim gledaocima objasni da se oni ne nalaze u Vojvodini, već u studiju TV Hepi u Zemunu za koju Manojlović takođe traži da se oduzme nacionalna frekvencija.

Foto: TV Pink, RTV Printscreen

Ja sam ovde da bih pokazao koliko je Savo Manojlović jedan pevarant, da ne koristim gore stvari. Rekao bih seoska varalica - kazao je Mitrović.

Mitrović objašnjava da 20 odsto od ukupnog programa mora sadržati kulturni i naučno-obrazovni program, te da postoji, između ostalog, Zakon o javnim servisima.

Doneo sam mu sve zakone da ih prouči, jer je, kao što sam rekao velika varalica - kaže Mitrović.

Željko Mitrović doneo je i dokaze o urednom plaćanju poreza.

Foto: TV Pink, RTV Printscreen

Mi ovde stalno imamo želju manjine da vlada većinom. Kada neko dobija mnogo para da uznemirava javnost, to i razumem. "Kreni-promeni" je dobio novac od Rokfelera i ovo što sada radite je krivično delo - pritisak na REM je isto kao pritisak na sudiju ili tužioca - kaže Mitrović. Za ovo krivično delo, dodaje, zaprećena je kazna od tri godine zatvora.