AKTUELNO

Juče je odjeknula vest da su Milena Popović i Igor Jurić u emotivnoj vezi za koju javnost do sada nije znala, a Jurić je pre nekoliko godina pisao o ubijenom političaru.

Milena Popović Ivanović, udovica Olivera Ivanovića i Igor Jurić obelodanili su svoju vezu, koja traje dve godine, a par duže od godinu dana živi zajedno, preneli su mediji. Igor Jurić je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima. Udovica Ivanovića je juče postavila zajedničku sliku sa Igorom Jurićem i u opisu napisala "Ljubav".

Jurić je pre nekoliko godina na svom Instagram profilu pisao o Oliveru Ivanoviću. Postavio je njegovu fotografiju, a u opisu je imao samo reči hvale za ubijenog političara.

"Nisam znao gotovo ništa o Oliveru Ivanoviću do njegovog hapšenja. Tada sam počeo da ga pratim, čitam njegove izjave, "upijam" njegove reči. Mislim da sam pregledao sve njegove emisije koje postoje na youtube. Svaka reč odmerena a jaka, smislena... Posle ubistva, sve je dobilo drugu, mnogo veću dimenziju, u njemu vidim heroja, čoveka kakav želim biti. Zašto postajemo svesni veličine ljudi tek kada ih izgubimo?", napisao je Jurić.

Autor: