AKTUELNO

Prema podacima Uprave granične policije RS, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Nešto toplije vreme, ali i danas najavljene padavine u većem delu zemlje biće uzrok povremeno vlažnih kolovoza koji i te kako mogu biti opasni ukoliko brzina nije smanjena i prilagođena uslovima na putu, a odstojanje između vozila veće, upozravaju iz AMSS.

Izvode se radovi na sanaciji i asfaltiranju srednje (vozne) saobraćajne trake, do 28. septembra, na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica od Paraćina do Pojata, u smeru Beograd - Niš.

Radovi se izvode u srednjoj (voznoj) saobraćajnoj traci, koja je na tom delu u zoni radova zatvorena za saobraćaj, tako da se saobraćaj odvija levom ( preticajnom) saobraćajnom trakom.

Danas počinju radovi na izgradnji bočnih naplatnih stanica Bačka Topola/Senta, na državnom putu I A reda broj 1, deonica Sirig - Subotica, zbog čega će saobraćaj prema Bačkoj Topoli i Senti biti obustavljen (od isključenja sa auto-puta), a traka za isključenje sa auto-puta na pomenute petlje zatvorena za saobraćaj za vreme trajanja radova.

Alternativni pravci su isključenja na petljama Feketić/Srbobran 1 i Čantavir/Žednik.

Planirano trajanje radova je do 31.oktobar.

#AMSS

#Put

'