AKTUELNO

Televizija Pink predala je Regulatornom telu za elektronske medije elaborat sa više od hiljadu stranica za ponovno dobijanje nacionalne frekvencije. Rok za podnošenje prijava je 20. jun, a naša kuća je prva predala potrebnu dokumentaciju.

Direktor i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović rekao je da je istina da nikada veći elaborat nisu predali, i potvrdio da on ima više od hiljadu strana.

Peticiju možete potpisati OVDE!

Sedam dana pre roka, prvi smo predali svu potrebnu dokumentaciju. Dokumentacija je baš ogromna, imali smo konsultante iz Britanije i Nemačke na ovom elaboratu, zapravo, sarađivali su sa nama na njegovoj izradi – rekao je Mitrović.

Kako je rekao, ima jednu fenomenalnu impresiju, a to je, da su oba konsultanta potvrdila da je Pink zvanično najveća televizija u Evropi, pre svega po produkcionim kapacitetima.

Foto: Hello/Luka Šarac

Peticiju možete potpisati OVDE!

Dodeljuju se četiri nacionalne frekvencije, ali to je i više nego što tržište Srbije može da izdrži. Mi smo mali market i malo tržište, mala smo zemlja, tako da je četiri televizije zapravo mnogo televizija za komercijalnu preraspodelu onoga čime raspolaže celo tržište, kada su budžeti za oglašavanje u pitanju. To je strategija razvoja radiodifuzije u Srbiji, tako da, ne možemo tu da utičemo ni da se bunimo – rekao je Mitrović.

Peticiju možete potpisati OVDE!

Peticiju možete potpisati OVDE!

Mitrović je tom prilikom istakao i da PETICIJA koja je raspisana kako bi se videlo mišljenje građana o rijaliti programu na TV PINK, ide odlično, a zaključno sa današnjim danom, broj potpisa broji preko 2.000.000 glasova verne Pinkove publike.

Razmišljali smo da li da u ovom elaboratu predamo i rezultate peticije, ali možda kada pređe 2 miliona predamo u dopuni dokumentacije rezultate peticije, ako to nekome bude potrebno. Ali mislim da nije potrebno, jer ovaj elaborat pokazuje apsolutnu superiornost i nadmoć Pink Media Grupe kao liderskog medija u celom regionu – rekao je tada Mitrović.

Autor: