AKTUELNO

Odgovor prenosimo u celosti:

"Imajući u vidu da se na internet portalu medija "Pink.rs" dana 06.06.2022. godine pojavio tekst pod naslovom "SLIČNOST 2 SVIREPA UBISTVA U BARAJEVU BUDI JEZU! Obe Snežane su imale ISTU SUDBINU-jedan detalj je posebno važan", u kome je navedeno da je naša upokojena majka, inače porodična žena i ugledna i voljena učiteljica S.Đ. bila u emotivnoj vezi sa licem osumnjičenim za njeno ubistvo, ovim odgovorom želimo da stanemo na put nagađanima i iznošenju neistinitih informacija kojima se potvrđuje pravo na privatnost i pravo na pijetet naše pokojne majke, a posledično i naša čast i ugled.

Autor spornog teksta iznosi tvrdnju da je naša majka bila u emotivnoj vezi sa licem osumnjičenim za njeno ubistvo, pokušavajući da dodatno senzaciolalistički prikaže taj nesrećan slučaj, kao i da isti dovede u vezu sa drugim nesrećnim slučajem u Barajevu u kom je žrtva svirepog ubistva takođe žena.

Pomenuta tvrdnja o emotivnoj vezi naše majke sa licem osumnjičenim za njeno ubistvo od strane autora teksta čak nije ni dovedena u pitanje s obzirom na to da u tekstu nije stavljen upitnik, tj. znak pitanja (?), šta više to se iznosi kao neposredno utvrđena činjenica iako ista apsolutno nema veze sa istinom.

Ovom prilikom molimo da se stane na kraj iznošenju neistinitih o nesrećnom slučaju koji je zadesio našu porodicu, naročito uzimajući u obzir da je istraga u toku i da je još utvrđuju sve činjenice ovog nemilog događaja, kao i da je neophodno da u miru i lepom sećanju sačuvamo uspomenu na našu majku o kojoj postoje samo reči hvale.

Molimo za razumevanje, poštovanje naše privatnosti i poštovanje prava na pijetet naše pokojne majke"