AKTUELNO

Nakon što su koalicija „Moramo“ i Pokret „Dveri“ krenuli u prikupljanje potpisa sa namerom da televizija Pink ne dobije nacionalnu frekvenciju i da se ukine emitovanje rijaliti programa, vlasnik Pinka Željko Mitrović, odlučio je da proveri kakav je zapravo stav građana.

Peticiju Pinka za 48 sati, potpisalo je više od MILION I DVESTA HILJADA GRAĐANA.

Prošlo je oko 48 sati od raspisicanja naše peticije, čiji je cilj bio da zapravo vidimo šta građani Srbije misle o Pinku, šta misle o rijaliti programima, kao i o Zadruzi. Rekao bih da su za neke ovi brojevi impresivni, a ja očekujem da će ti brojevi još rasti – rekao je Mitrović.

Peticiju možete potpisati OVDE!

Kako kaže, smatra da oni nisu još uvek ni blizu krajnjeg dometa.

To je jednostavno zaključiti. Samo dva kanala Zadruge na You Tube imaju 3,3 miliona pratilaca. Ako neko uzme podatke Nilsena shvatiće brzo da je ukupan rič Zadruge 5, 7 miliona gledalaca. U nekom smislu je potpuno očekivano da bude toliko veliki odziv i toliko veliki broj – rekao je Mitrović.

Peticiju možete potpisati OVDE!

On je istakao da je rijaliti program, ali i ceo Pinkov koncept postao način življenja u Srbiji i dodaje da su gledaoci prepoznali njegove dileme da li da u narednoj sezoni uopšte bude rijalitija ili ne.

Ako sam i imao neku dilemu, sada više nemam. Biće Zadruge 6 sigurno, to se već sada vidi. Brojevi su takvi da su skoro nenormalni. Kada to uporedimo sa brojevima koji su se pojavili u peticijama Kreni promeni i Dveri, to su već sada 10, 12 i 13 puta veći brojevi. Građani su se odazvali na način koji je za neke van očekivanja, dok je za mene u skladu sa očekivanjima – rekao je Mitrović i dodao da je srećan zbog toga.

Kako kaže, neće zaustavljati peticiju, dodaje da će ići do kraja i da ga baš zanima gde su krajnji dometi.

Nećemo imati skoro prilike da na jednom tako velikom uzorku vidimo šta ljudi misle o Pinku, Zadruzi, i na kraju krajeva i o meni, koji sam nosilac kampanje. Važno je da to uradimo do kraja, iz razloga što će svi oni koji su pretili neke kontra kampanje i peticije, morati na kraju da se sretnu sa brojevima. I, ako su već hteli da se izmerimo, važi, hajde da se izmerimo – rekao je Mitrović.

Da li ste za to da TV Pink obnovi dozvolu za emitovanje programa na nacionalnoj frekvenciji i da se nastavi emitovanje rijalitija "Zadruga"?

Dajte svoj doprinos, i OVDE potpišite PETICIJU!

Autor:

#peticija

#Željko Mitrović