AKTUELNO

Gradski menadžer Goran Vesić posetio je danas u Urgentnom centru novinarke TV Pink Gordanu Uzelac i Maru Dragović, koje se oporavljaju od povreda koje su im naneli pripadnici Pokreta "Dveri" na protestu koji je u juče održan ispred zgrade naše televizije.

Vesić se u ime Grada Beograda izvinio novinarkama Uzelac i Dragović zbog neprijatnosti koje su doživele dok su radile svoj posao i rekao da je "osoba koja ih je fizički napala kao i oni koji su tu osobu inspirasali na takav napad, ljudi koji brukaju i Beograd, i Srbiju, saopštio je Sekretarijat za informisanje grada.

-Osoba koja ih je fizički napala već je u pritvoru, ali se nadam da će odgovarati organizatori ovog skupa onako kako zakon kaže -- rekao je Vesić i dodao da je ovaj napad posledica "atmosfere mržnje i netolerancije koju stvaraju ne samo Obradović i Dveri već i njihovi prijatelji Janković, Jeremić i Živković".

Vesić je novinarkama poželeo brz i uspešan oporavak, a lekarima, sestrama i osoblju Urgentnog centra zahvalio na nezi i pažnji koju im pružaju, navodi se u saopštenju.

#Goran Vesić

#Gordana Goca Uzelac

#Novinar

#Urgentni centar

'