AKTUELNO

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano su danas otvorili tržni centar "Rajićeva" u istoimenoj beogradskoj ulici.

Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je da je izgradnja tog tržnog centra značajan i veliki primer kako možemo da sarađujemo sa invesritorima iz Izraela, te obećala da će vlada pružiti podršku radu i razvoju izraelskih kompanija u Srbiji.

Gradonačelnik je poručio da je danas veliki dan za Beograd, te da je, kada je govorio o viziji naseg grada upravo takve investicije imao na umu - vredne više od 80 miliona evra i koje zapošljavaju ljude. Kako je dodao, izraelski investitor obnoviće fasade u tom delu grada o svom trošku.

Otvaranje novog šoping centra okupilo je veliki broj ljudi koji su uživali u zakusci i kamernoj muzici. Šoping centar u Rajićevoj ulici je investicija je izraelske kompanije Ashtrom Group vredna 80 miliona evra, a u novih 15.300 kvadratnih metara prostora dizajniranih za uživanje i kupovinu u najlepšem delu grada, smestilo se više od 80 lokala i 450 podzemnih parking mesta.

#Ana Brnabić

#Siniša Mali

#Tržni centar

'