AKTUELNO

Na Novom groblju danas u 13 časova završen je poslednji ispraćaj legendi domaćeg glumišta Ljubiši Samardžiću, a venac je poslao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio se danas od slavnog glumca Ljubiše Samardžića koji je kremiran na Novom groblju.

Foto: Pink.rs

- Velikanu srpskog glumišta - predsednik Republike, Aleksandar Vučić - ispisano je na vencu, uz srpsku trobojku, koji je poslao predsednik Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: A SAD ADIO, ŠURDA! Ljubiša Samardžić ispraćen sa SUZAMA I PESMOM!

Foto: Pink.rs

Na beogradskom groblju članovi porodice, supruga Mira i ćerka Jovana, kao i unuci pokojnog glumca primali su saučešće od prijatelja i kolega pokojnog Ljubiše, a proteklih dana putem društvenih mreža mnogi su se oprostili od svog mentora i prijatelja. Ćerka Jovana nije skirvala suze tokom opela, a tešili su je članovi porodice.

Foto: Pink.rs

Na opelu slavnog glumca prisutno je bilo više stotina ljudi, a među prvima pristigao je reditelji glumci Radoš Bajić, Voja Brajović, Dragan Petrović Pele. Prisutni su glumica Iva Štrljić, režiser i scnarista Puriša Đorđević, direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić, glumica Ljiljana Blagojević sa ćerkom, glumicom Kalinom Kovačević koja nije mogla da zauistavi suze.

Foto: Pink.rs

Proslavljeni glumac preminuo je 8. septembra od posledica Leukemije sa kojom se godinama borio.

Pink.rs

#Aleksandar Vučić

#Ljubiša Samardžić

#Smrt

#glumac

'