AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća porodicama dvojice pripadnika 3. bataljona Vojne policije, kapetana Vladana Jovanovića i mlađeg vodnika Srđana Stevanovića, stradalih u saobraćajnoj nesreći.

U telegramu se, između ostalog, kaže: "Duboko me je potresla vest o tragičnoj pogibiji naših vojnika. Odlazak drage osobe nenadoknadiv je gubitak i za sobom ostavlja veliku prazninu. U ovim teškim i bolnim trenucima duboko saosećam sa vama i vašim porodicama".

Ustavne promene donose jednaku primenu zakona za sve

Dvojica pripadnika 3. bataljona Vojne policije poginula su u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš kod Aleksinca. Poginuli su kapetan Vladan Jovanović (32) iz Pirota i mlađi vodnik Srđan Stevanović (43) iz Prokuplja.

Nesreća se dogodila sinoć oko 22.45 sati kada je kamion sa prikolicom, beogradskih registarskih oznaka, naleteo na pripadnike vojske koji su se nalazili pored vozila u zaustavnoj traci.

Vozila su bila propisno označena, u njima je bilo 14 pripadnika 3. bataljona Vojne policije koji su se vraćali sa sportskog prvenstva u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

#Aleksandar Vučić

#Saučešće

'