AKTUELNO

Povoljni vremenski uslovi doprinose dobroj prohodnosti puteva, saobraćaj je umerenog inteziteta van gradova, a na naplatnim stanicama i graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, saopštio je jutros AMS S.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", zadržavanja na naplatnim stanicama nisu duža od 10 minuta.

Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Iz sektora za naplatu putarine JP "Putevi Srbije" apeluju na vozače koji ne koriste ENP (elektronska naplata putarine) pripremite tačan iznos za putarinu kako bi se ubrzao proces naplate.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

U toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza na državnom putu II A reda broj 161, deonica Salakovac-Kalište. Planirano trajanje radova je do 1. oktobra, do kada će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz pomoć privremene saobraćajne signalizacije (semafora).

Zbog radova na popravci kolovoza na (auto-putu E/75) na području Novog Sada, u zoni naplatne stanice Novi Sad-Jug u vremenu do 30. septembra saobraćaj će se odvijati usporeno uz smanjenu i ograničenu brzinu kretanja, jer se radovi izvode u smeru ka Beogradu.

Saobraćaj će se iz pravca Novog Sada, preko tehničkih prolaza usmeravati na suprotni smer koji će biti dvosmeran, a koji vodi iz pravca Beograda. Za vreme radova naplatna stanica "Novi Sad Jug" će nesmetano funkcionisati.

#Granica

#Saobraćaj

'