AKTUELNO

Odlični uslovi za vožnju.

Kraj avgusta i poslednji dani školskog raspusta donose veći broj vozila na putevima u Srbiji i pojačan saobraćaj unutar gradova, a s obizorom na to da je turistička sezona u toku moguća su i duža zadržavanja na naplatnim stanicama, a pre svega na naplatnoj stanici Sirig gde je zadržavanje često promenljivo, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zadržavanja na naplatnim stanicama, prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", nisu duža od pet do 10 minuta.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Danas će zbog radova na asfaltiranju deonice u punoj širini kolovoza doći do izmene režima saobraćaja na deonici od raskrnice u Batajnici do Nove Pazove, a u toku radova saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Danas od 7.30 do 16.30 doći će do izmene režima saobraćaja na deonici Vitkovo – Koševi, kod mesta Pepeljevac, zbog radova na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz. U toku radova saobraćaj će se odvijati jednom kolovznom trakom, uz naizmenično propuštanje vozila.

#AMSS

#Naplatne rampe

'