AKTUELNO

Grad Beograd pruža i pružiće svaku vrstu pomoći ocu nestalog mladića iz Splita, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Vesić je za Pink rekao da je Nenadu Perišu ponudio smeštaj o trošku Grada, kao i svaku drugu pomoć.

Ja sam u ime Grada ponudio ocu nestalog mladića, gospodinu Perišu smeštaj o trošku Grada kao i svaku drugu pomoć. Naravno, mi ne možemo da se bavimo istragom, ali možemo da pomognemo ocu da njegov boravak u Beogradu bude takav da zna da ima našu podršku. On je smešten kod prijatelja, ali mi smo i dalje tu za sve što mu je potrebno i Grad i svi građani će stati iza njega. Svima nam je ova situacija veoma teško pala, jer je u pitanju mladi život čoveka za koga se ne zna gde se nalazi. Molimo se da se ova situacija završi tako da on bude pronađen – rekao je Vesić.

On je naglasio da je Beograd otvoren i solidaran grad, da je otac dobio na stotinu poruka podrške naših sugrađana koji su nudili svoju pomoć, kao i da je Beograd grad koji se na isti način odnosi prema svim ljudima koji dođu da nas posete. 

- Žao nam je što se ovo dogodilo i sve nas je uznemirilo, ali se nadam da ćemo na kraju imati odgovor i da će momak biti pronađen. U međuvremenu smo tu da pomognemo ocu dok se nalazi u našem gradu- rekao je Vesić.