AKTUELNO

Trudnica koja je otkrila da je dečko vara nije znala šta da radi, pa se obratila tiktokerki.

Srpska tiktokerka koja ima kanal "Otrovna voćkica", bavi se raskrinkavanjem nevernih partnera, a metod raskrinkavanja je jednostavan. Ona se javi sa svog naloga osumnjičenom, zatim počne da flertuje, a kada sa njim zakaže sastanak, na njega dođe prevarena osoba.

U ovom slučaju trudnica koja je otkrila da je dečko vara nije znala šta da radi, pa se obratila tiktokerki, kako bi ga razotkrila. Nije mogla sama da se upusti u razotkrvinje jer se bojala svog dečka koji je, kako je ona sama navela u porukama, sklon alkoholu i batinama.

Poslala je tiktokerki detaljna upustva kako i gde su mogli da se upoznaju.

"Slaži da si iz Novog Sada i reci mu da ste se upoznali na Exitu, jer je on tamo radio kao obezbeđenje ", napisala je trudnica.

Video: tiktok.com/OTROVNAVOCKICAA

Nakon dovoljno prikupljenih informacija, tiktokera je ušla u ulogu zavodnice i počela da ispituje momka koji čeka dete sa prevarenom devojkom. Momku nije trebalo puno vremena da se opusti i pokaže svoje pravo lice.

"Iskreno imam curu par meseci, ali nam ne ide", napisao je momak i odmah pristao na zahtev tiktokerke da se vide. Naravno nije hteo nigde javno, već kod nje kući da se, kako je napisao, "ušuškaju". Na kraju je razotkriven, tako što je pokušao da zakaže sastanak na tajnom mestu.

"Meni je žao te dece sa kakvim će očevima da rastu. Muškarci su gadovi, čast pojedincima", rekla je tiktokerka na kraju.

Kako je teklo dalje dopisivanje možete pogledati ispod:

Foto: TikTok.com/otrovnavockica

Foto: TikTok.com/otrovnavockica

Foto: TikTok.com/otrovnavockica

Foto: TikTok.com/otrovnavockica

Foto: TikTok.com/otrovnavockica

Foto: TikTok.com/otrovnavockica

#Prevara