AKTUELNO

Vreme je darivanja. Donosimo vam spisak ideja uz pomoć kojih možete obradovati najdraže.

Akvarijum sa dve zlatne ribice

Držanje akvarijuma u domu je jedna od preporuka feng shuija. Ukoliko nekog elite da obradujete, idealan poklon bi bio mali akvarijum, sa dve „zlatne ribice“ – japanke i jednom biljkom, koji vas ne mora mnogo koštati, a nekog od vaših može prijatno iznenaditi.

Ribice, inače, nisu skupe za dalje održavanje, a japanke su jedna od vrsta akvarijumskih ribica koje su i najjednostavnije za održavanje.

Knjiga

Knjiga je uvek lep poklon, pogotovo ako znate ko kakva interesovanja ima ili šta voli da čita. Nećete pogrešiti.

Potrebno je samo da još napišete i originalnu posvetu, koja može biti vrednija od same knjige.

Foto: Pixabay.com

Vitaminski paket

Osim što vlada korona, svake zime je i sezona gripa i prehlada. Mnogi su uplašeni, pogotovo sada, i preventivno piju mnoge suplemente kako bi ojačali svoj imunitet.

Napravite svoji prijateljima paketiće sa vitaminima C, D, cinkom, magnezijumom, propolisom, probiotikom, nekim čajem…

Aparat za kafu

Osim što ne možemo u restorane, nije poželjno sedeti ni po kafićima. Mnogi, pak, ne mogu da zamisle dan bez neke espreso kafe, za koju nemaju mogućnost da spremaju kod kuće.

Foto: Pixabay.com

Idealan poklon upravo može biti neki od aparata za kućno spremanje ovakvih kafa. Izbor na tržištu je veliki.

Putovanje po Srbiji

Situacija sa korona virusom možda nam neće dozvoliti još neko vreme da putujemo i istražujemo druge zemlje. Ove godine ste možda letovali negde u Srbiji, ali sigurno niste ni delić toga.

Saksijska biljka

Za Novu godinu odlučite se za neku saksijsku biljku i to najbolje za neku koja ima određenu simboliku, koju ćete obavezno preneti onome kome je poklanjate.

Foto: Pixabay.com

Pokloni za decu

Ako imate decu u porodici ili među prijateljima, kod njih ne možete mnogo da pogrešite. Deca su zahvalna jer se ona obraduju svakom poklonu, pogotovo ako je reč o kombinaciji igračaka i slatkiša.

Ako tražite dobru zabavu za sve ukućane, puzzle slagalice su pravo rešenje za vas. Odličan su i izbor poklona za sve generacije.

Autor:

#Nova godina

#Poklon