AKTUELNO

Olja Jovašević tvrdi da joj je brat za 20 godina uzeo sve što je imala, a na kraju je hteo od nje da napravi i sluškinju. Međutim, najviše ju je povredila izdaja.

Ona je svoju priču podelila sa Pinkovom pubilikom.

- U pitanju su moja dva polubrata po majci, koja sam ja obožavala i pomagala ceo život. Jako rano smo ostali bez majke, ja sam imala deset godina, a njih dvojica šest i tri i po. Ja sam odrasla sa babom i dedom, a oni sa očuhom - naveo je Jovašević.

Baba i deda nikada nisu imali problema sa mnom, bila sam vukovac, fakultet završila na vreme. Izgubila sam babu i dedu, zaposlila sam se u baci sa 22 godine i sa 27 sam bila u vezi sa jednim moćnim čovekom i imala sam mogućnosti da svima pomognem. Sve što je bilo moje, bilo je i njihovo. Maćeha ga je izbacila i ja sam ga primila. Nisu to samo pare, ta izdaja me boli

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, vozio je sva njena kola i živeo u njenom stanu.

- Nije morao da pita koja će kola da vozi, promenila sam 11 automobila. Moja je mana bila što sam bila previše dobra i to je zloupotrebljeno. Sa 31 godinom sam imala osam godina radnom staža u banci, trosoban stan, dvoja kola, bila sam doterana, vodila restoran...nisu mogli to da podnesu. Počeli su da mi prave vradžbine i vratili su mi život u rikverc - kaže Olja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako navodi, posle finansijskog kreće psihičko zlostavljanje.

- Omalovažavali su me, govorili su mi da sam ovakva i ovakva. Nikada to nije stalo. Tri godine nismo pričali, pred dve godine smo se pomirili i dala mu još jednu šansu da vidim sa li me voli. Ništa se tu nije promenilo, shvatila sam da me mrzi - dodaje on.

Kako kaže, svesno ju je izbacivao iz posla.

- Očuh je našao ženu i decu izbacio, da im ja budem mama. Imala sam 31 godinu kada su me odveli u neko selo i rekli mi da mogu da idem ali da platim svoju slobodu, da im ostavim jedna kola - navodi Olja.