AKTUELNO

Brutalan sukob sagovornika "Novog jutra".

Psihijatar Jovan Marić i advokat njegovog sina Mateje Nemanja Jolović, gostovali su danas zajedno u Novom vikend jutru kod Jovane Jeremić, a glavna tema bio je - slučaj stan.

Foto: TV Pink Printscreen

Navodno, kako tvrdi psihijatar Marić, sin (19) ga starog i bolesnog izbacuje iz stana, dok advokat tvrdi da je profesor prvi izbacio sina i bivšu suprugu na ulicu, još kada je Mateja imao 10 godina.

- Deset godina niste znali da imate sina... Jeste li mu za to vreme ijednom svratili u školu da pitate makar kakav je đak? - pitao je advokat, na šta je Marić uporno odgovarao da je reč o laži i da je advokat Jolović - najveći lažov među advokatima, te da je bio u zatvoru zbog podmićivanja sudija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marić je tokom izlaganja zamerio sinu što ga nije posetio u bolnici kad je bio na samrti.

Advokat je podsetio kako je došlo do toga da se poništi ugovor o poklonu i da se dođe do presude da stan napusti Aleksandra Marić, a da se u njega nazad useli Mateja Marić. Ističe da je tokom braka sa Matejinom majkom bilo i verbalnog nasilja psihijatra prema supruzi, ali i fizičkog. I na ove tvrdnje, Marić je rekao da su lažne.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku okršaja u jednom trenutku pokrenuta je i tema Marićevog boravka na mestu ambasadora u Nigeriji, pa je postavljeno pitanje zašto ga zovu sekselencija i zašto su ga pre vremena vratili u Srbiju s mesta ambasadora kad taj "diplomatski mandat" traje 4 godine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam zašto su me vratili ranije... - rekao je Marić dodavši da ima zemalja u kojima je dobro biti ambasador a i onik u kojima ne pa pomenuo da u Nigeriji ima mnogo bolesti.

Voditeljka Jovana Jeremić pitala ga je i da li je u ambasadi Srbije u Nigeriji priređivao "bunga bunga žurke", na šta je on rekao da nije i da to nije njegov manir.

#Jovan Marić

#Nemanja Jolović

#Novo jutro