AKTUELNO

Čak 17 dana porodica i prijatelji Ane Stojković (44) iz Smedereva žive u neizvesnosti, jer već dve i po nedelje ne znaju ništa o njoj. Ana je nestala u noći između 1. i 2. novembra. Stojkovićeva se tada bez mobilnog telefona i dokumenata odvezla automobilom od kuće, a njeno vozilo pronađeno je oko 2 sata iza ponoći kod Kovinskog mosta.

Anin auto pronašao je čovek koji je pozvao policiju, a koji je naveo da je čuo kako neko zove upomoć.

Kako saznaju mediji, policija i dalje traži nestalu ženu, a dosad se porodici niko nije javio sa informacijom da je video Anu.

Neposredno pre nestanka, kako je ranije ispričala njena ćerka Natalija, Ana se žalila se na ono na šta se svi žalimo - kako ima previše posla, kako su ljudi postali loši...

Foto: Facebook.com

- Čak je i kroz šalu pričala o problemima. Kad smo se rastajale, rekla mi je da se vidimo sutra i da će mi doneti kolače - ispričala je Natalija.

Njena majka, koja je inače vlasnica cvećare u Smederevu, ostavila je pre nestanka pisane tragove koji su pronađeni u mobilnom telefonu koji nije ponela sa sobom kada je nestala, ali i u svesci u kojoj je zapisivala svoje misli, želje i osećanja.

Tamo je navela da želi da je kremiraju kada umre, kao i da je nesrećna, a dan pre nestanka govorila je da je loše i da će se ubiti.

Ipak, članovi Anine porodice žive u nadi da je ona živa, a to što njeno telo ni posle toliko dana nije pronađeno, vide kao dobar znak.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o njoj, pozovite najbližu policijsku stanicu ili njenu ćerku Nataliju Ivanović na broj telefona 060/0448-955.