AKTUELNO

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 104 puta, od kojih 20 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, srčani bolesnici sa bolom u grudima, kao i astmatičari i psihijatrijski bolesnici.

Četiri osobe su povređene u četiri saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedan motociklista (27) lakše je povređen u udesu, do kojeg je došlo u 06.43 časova na autoputu kod Bubanj potoka, pri skretanju za Leštane, te je prebačen u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći ispod Brankovog mosta, kod splavova, lakše je povređen muškarac (23) u svojstvu pešaka u 04.56 časova i odvezen u Urgentni centar.

Jedan muškarac (33) povređen je u 22.27 časova pri padu s motora na autoputu kod "Kombank arene", te je prebačen u KBC Zemun.

U udesu, koji se dogodio u ulici Stražarska kosa u Velikom Mokrom Lugu, povređen je pešak (21) i odvezen u Urgentni centar.

Ekipa Hitne pomoći izašla je na teren nakon što je u 05.35 časova dobila poziv od "savesnog građanina" da se na Terazijama dogodila saobraćajna nesreća, ali je učesnik te nesreće odbio lekarski pregled.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo sedam saobraćajnih nesreća, ali nijedna nije bila sa teškom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 140 puta, od kojih 46 na javnom mestu, dodala je Macura.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'