AKTUELNO

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević pozvala je danas sve građane da se vakcinišu kako bismo pobedili epidemiju korona virusa.

- Vakcinacija je jedini način da pobedimo korona virus. Do danas je u našoj zemlji 3.163.952 osoba primilo bar jednu dozu vakcine protiv infekcije korona virusom. Obuhvat vakcinacije od 54% punoletnih građana Republike Srbije je značajan, ali još uvek nedovoljan da dobijemo bitku sa ovim nevidljivim neprijateljem - istakla je ministarka.

Ona navodi da vakcinacijom postižemo stvaranje odbrambenih mehanizama u našem organizmu i ne dozvoljavamo virusu da se u nama umnožava i dalje prenosi na druge osobe.

- Na taj način u našem telu stvaramo štit i ne damo virusu da opstane. U ovoj borbi svako od nas je podjednako važan i samo udruženim snagama možemo da pobedimo i sprečimo dalje obolevanje i umiranje od COVIDa-19. Republika Srbija je obezbedila besplatne, bezbedne i efikasne vakcine za sve njene građane. Virus će biti brzo pobeđen ukoliko se svako od nas vakciniše.  VAKCINIŠI SE JER NEKOGA VOLIŠ I JER NEKO TEBE VOLI - napisala je ministarka Darija Kisić Tepavčević na instagramu.