AKTUELNO

Velike gužve stvorile su se ovog popodneva na auto-putu Beograd-Niš kod isključenja za Mladenovac, a sve to zbog radova koji se obavljaju ovih dana.

Kolona vozila duga nekoliko kilometara, takođe zbog ovih radova, stvorila se i na isključenju za naplatnu stanicu Umčari, a kako je ranije saopšteno, zadržavanja na ovoj stanici su do 30 minuta.

Video: Pink.rs

Podsetimo, za vikend je ovaj deo Srbije zahvatila serija zemljotresa, a nema sumnje da će svima koji žive u ovom delu Beograda trebati dodatni živci. Inače, više o zemljotresima u Mladenovcu i okolini čitajte ispod.

Foto: Pink.rs

Takođe, na putevima u Srbiji uslovi u saobraćaju uglavnom su dobri, samo je na pojedinim deonicama potrebno više pažnje zbog magle, dok su u košavskom području pojačani udari vetra, saopštio je Auto moto savez Srbije

Foto: Pink.rs

Poljoprivredne mašine poslednjih dana na kolovoze iznose nanose zemlje sa njiva, pa se vozačima savetuje da smanje brzinu i izbegnu rizik od proklizavanja vozila. Oprez i usporena vožnja potrebni su i na deonicama na kojima su u toku radovi uz izmene u režimu saobraćaja, a mogući su i kraći zastoji, dodaje se u saopštenju AMSS-a.

Autor: S. K.