AKTUELNO

Treba obratiti pažnju na trenutne radove i postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Saobraćaj u Srbiji je trenutno umerenog intenziteta, kako na auto-putevima tako i na ostalim glavnim putnim pravcima, a tokom dana intenzivniji saobraćaj očekuje se na pravcima ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Mekedoniji.

Vozačima se savetuje da budu oprezniji za volanom zbog velikog broja deonica na kojima se izvode radovi na popravci puteva ili izgradnji novih deonica. Na tim mestima, a posebno u satima pojačanog saobraćaja moguće je formiranje kolona sa usporenom vožnjom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Pročitajte još: FONTEKS u BEOGRADU - signal EU za dodatno jačanje saradnje

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Kada je reč o izmenama saobraćaja zbog radova, do 18.07. do 19 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na deonici od petlje Velika Plana do petlje Požarevac, u voznoj traci smera Niš-Beograd. Za vreme izvođenja radova celokupan saobraćaj iz smera Niša ka Beogradu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u zoni izvođenja navedenih radova u dužini od 2,3km.

Od 18/19.07. 31.07./01.08. od 22 do 6 časova izvodiće se radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na deonici od mosta Gazela do petlje Dobanovci, u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu sa povremenim zatvaranjem brze ili zaustavne saobraćajne trake i biće obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Foto: Tanjug

Od 18.07. do 31.07. od 07 do 17 časova izvodiće se radovi na ručnom skidanju denivelisane bankine na auto-putu E-75, deonica od petlje Vodanj do petlje Tranšed, u oba smera. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna zaustavna saobraćajna traka.

Završeni su radovi na rehabilitaciji na Ložioničkom mostu u Užicu.

#AMSS

#Gužve

#Put

'