AKTUELNO

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u ponedeljak 17. jula i utorak 18. jula bez vode će ostati potrošači u Beogradu.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, od ponedeljka 17. jula od 8.30 časova do 14 časova, bez vode će ostati potrošači u ulicama: Čelopečka, Držićeva, Mitropolita Mraovića, Vojvode Bogdana i Zahumska.

Pročitajte još: SJAJNE VESTI! Tiču se svih Srba u Grčkoj, a reč je o vozačkim dozvolama

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, u ponedeljak 17. jula, od 8 do 17 časova, i utorak 18. jula od 8 do 15 časova, bez vode će ostati potrošači u ulicama: Kosančićev venac, Zadarska, Pop Lukina, Kneza Sime Markovića, Kralja Petra (između ulica Knez Mihailove i Kosančićevog venca), Ivan Begova i okolne ulice. U navedenom periodu umanjen pritisak osetiće potrošači u Ulici Topličin venac.

Bez vode i u Barajevu

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Barajevo, u ponedeljak 17. jula od 7 do 14 časova, bez vode će ostati potrošači u naselju Guncati.

Foto: Tanjug Sava Radovanović

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, a za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606.

Informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

#Beograd

#Cisterna

#Voda

'