AKTUELNO

Saobraćajna nezgoda može svakom da se dogodi i propise treba da poštujemo zbog sopstvene bezbednosti, a ne policije i zaprećenih kazni, jedna je od poruka sa javne tribine "Budimo bezbedni", koja je održana u trening centru FK TSC u Bačloj Topoli.

Predsednica Udruženja "Budimo bezbedni" Dea Đurđević, koja je nakon saobraćajne nezgode ostala osoba sa invaliditetom, iskreno je govorila prvotimcima, trenerima i zaposlenima FK TSC o svom iskustvu, posledicama i borbi koju je vodila nakon što ju je na trotoaru udario i "zakucao" za zid autobus težak 12 tona i načinu na koji prevazilazi sve prepreke i teške trenutke.

"Sve životne pobede, kao i one na utakmici, ostvaruju se prvo u glavi, a zatim u stvarnosti", poručila je Dea.

Ona se zahvalila rukovodstvu FK TSC, na čelu sa gospodom Janošem Žemberijem i Sabolčem Palađijem, koji su konkretnim delima pokazali da je FK TSC u mnogim oblastima u rangu sa svetskim klubovima.

Najsavremeniji, nedavno otvoren sportski kompleks u Bačkoj Topoli, stalna briga o deci, igračima, trenerima, zaposlenima, rad na podizanju bezbednosne kulture i vaspitanju, vrlo dobri nastupi na sportskom terenu, samo su deo rezultata koji je FK TSC postigao u prethodnom periodu i na koje su svi ponosni.

Foto: Foto/FK TSC

Foto: Foto/FK TSC

Foto: Foto/FK TSC

Autor:

#Dea Đurđević