AKTUELNO

Govoreći o dešavanjima u Crnoj Gori protekle nedelje predsednik Instituta za nacionalnu strategiju Dragoslav Bokan rekao je kako nikada nije postojala tragičnija ekipa koja glumi crkvu, zajedno sa vladarom koji nije kršten, ističe Bokan.

Bokan je u emisiji "Pravac" autorke i voditeljke Ksenije Vučić rekao i kako vladar nikada nije želeo da se krsti, kao i da mu to govori šta se krije iza brega.

Foto: TV Vesti

Nikad nije postojala tragičnija ekipa koja glumi crkvu, sve zajedno sa vladarom koji nije ni kršten. To nije hteo da uradi čak ni kada je koristio Mitropoliju crnogorsku za svoju političku karijeru. Što odavno pokazuje šta se krije iza brega i kakav je njegov pravi odnos prema onima koje je finansijski pomagao - govori Bokan.

Foto: TV Vesti

Bokan u nastavku ističe i kako je sudbina Srbije u Evropi poslednja dva veka specifična, kao i da mnogima smeta jaka i ujedinjena Srbija.

Sudbina Srbije u Evropi u poslednja dva veka je specifična po tome što se naš narod sam oslobođavao, što je izgleda kažnjivo. To je neverovatno. Cela naša borba je borba za "mi". Ta gradnja jedinstva je jako važna i komplikovana, a to je proces protiv kog su svi. Njima smeta jaka Srbija, Srbija koja ima poštovanje i Srbija koja je ujedinjenja - dodao je Bokan.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, SatTrakt - 011, Orion - 018, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!