AKTUELNO

Sagovornici Pink osudili su napad glumca Dragana Bjelogrlića na slavnog reditelja Predraga Gagu Antonijevića i istakli da nije reč o tuči, već o podmuklom napadu.

Marketinši stručnjak Nebojša Krstić je istakao da treba da govorimo o nasilju koje se desilo i koje se relativizuje u političke svrhe ne bi li se opravdalo nasilje.

Kako je naglasio, od ovoga ne treba praviti politički priču, ovo je akt nasilja koji ne sme da se događa.

Foto: TV Pink Printscreen

- Sramota je za siledžiju koji je postupio neviteški i nemuški. Ostavio bih politiku sa strane. Ugled koji prati Bjelogrlića i uticaj na javsnost ga obavezuje da se ponaša na odgovarajući način. Ne sme da dozvoli da bude politički manipulisan - rekao je Krstić.

Reditelj Dragoslav Bokan kaže da politika ne može da se ignoriše.

- Antonijević nije bilo koja ličnost. Udaren je na javnom mestu, pred kolegama, to je pokazni udarac i ima duboku funkciju koje Bjelogrlić nije ni svestan. Kada branite srpsku priču koja ne sme da se brani, rizikovao je i sigurnost i karijeru - naveo je Bokan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodao, ovaj udarac i reakcija javnosti govore o tome da zaista imamo ljude koji smatraju da su Srbi niža bića.

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević kaže da se od glumaca očekivalo da osude ovo mučko, pokvareno i podmuklo nasilje Dragana Bjelogrlića.

- Ili ćute ili pravdaju ili otvoreno staju na stranu Dragana Bjelogrlića. Oni to je ne rade zato što zaista podržavaju to, već zato što se plaše. Svi mladi glumci zavise od Bjelogrlića - kaže Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

On ističe da ovo nije tuča, već podmukli napad.

- Tuča je da je Bjelogrlić zaista bio isprvociran, pa da je dodao do separea gde sedi Antonijević i rekao mu da ustane i da izađu napolje i da rasprave...- naveo je Vučićević i dodao da je Bjelogrlić bio pijan u momentu kada se napad dogodio.

#Predrag Gaga Antonijević