AKTUELNO

Svakakve bizarnosti se mogu videti moru - od mladića koji je na plažu došao u čarapama i cipelama, do jednog koji je improvizovao podmetač za glavu od flaše.

Slika muškarca koji je na plažu poneo šporet nasmejala je sve do suza i postala viralna za svega par sati.

Svakakve bizarnosti se mogu videti moru - od mladića koji je na plažu došao u čarapama i cipelama, do jednog koji je improvizovao podmetač za glavu od flaše, do hordi turista koji se sapliću u trku za osvajanje ležaljki u Grčkoj, ali ovakav prizor još nismo videli...

Na Fejsbuk stranici "Dnevna doza prosečnog Dalmatinca", osvanula je slika sa plaže u mestu Brzet kraj Omiša, a koja je za svega par sati postala viralna. Fotografija je zabeležila krajnje neobičan momenat - muškarca koji je na plažu poneo šporet, tačnije rešo i koji pokušava da nešto da skuva.

Naravno, ovako nesvakidašnji prizor ogladnelog kupača izazvao je lavinu urnebesnih komentara, pa su tako mnogi okrivili zapravo onog koji ga je slikao.

"Čovek od vaših mobilnih telefona ne može u miru da skuva ručak na plaži", napisao je jedan korisnik ove mreže, dok su drugi komentarisali njegova odabir ručka - palentu.

"Upravo su ulupali 16 miliona na uređenje da bi ovaj kuvao palentu."

"Super. Kuva na moru, ne treba da soli", našalio se neko, a bilo je i onih koji su se dublje pozabavili njegovim psihološkim profilom.

"Mlad čovek, a zna da kuva. Ovaj hoće da se ženi, garantovano."

"Je li ovaj u rodu sa onima što tu sto i klupe razvukli pre neki dan? Oni su imali mlade krompire, ovaj palentu, čekamo sad jagnje..."