AKTUELNO

"Ljudi svašta rade, ali ovo?!"

Meštani Zrenjanina podelili su na društvenim mrežama uznemirujuću fotografiju uginule ovce koju je neko ostavio pored kontejnera, i to u samoj blizini centra grada.

Iako smo navikli da viđamo sve i svašta pored kontejnera, ovakav prizor uznemirio je Zrenjanince, koji nisu mogli da veruju da je neko jadnu životinju ostavio kao kesu đubreta. Sporne fotografije objavljene su na Fejsbuk grupi "Apsurdi Zrenjanina", gde je navedeno da se radi o delu grada pod imenom "4. juli".

"Naselje 4. juli upravo. Komentara bez.", napisala je Jelena I, devojka iz Zrenjanina ispod mučnih fotografija u svojoj objavi.

Foto: Facebook.com/Apsurdi Zrenjanina

U komentarima koji su se ređali ispod fotografija brojni Zrenjaninci su izrazili nezadovoljstvo činom anonimnog sugrađanina.

"Znači ima ovaca u stanovima u naselju. Gde su ovce tu su i čobani, a bogami i pulini.", " I niko nije video na nečijoj terasi ovcu!?", "Pa nije valjda neki bolid držao ovcu na balkonu! Strašno!", "Ma nista strašno, vraćamo se u vreme kad su na srpskom dvoru jeli viljuškom i nožem, dok su neki tamo Englezi kidali meso s prstićima", samo su neki od komentara koji su bili usmereni na samo lokaciju gde je ovca bila bačena.

Naravno, bilo je i onih koji su se pitali kako je njihovom, za sada još nepoznatom sugrađaninu, palo na um da se na ovakav način reši uginule životinje, "Užas! Pa da li je to moguće? Koji je to sklop u glavi i razmišljanje da sad ovako nešto uradi...", "Šta li je u glavi Zrenjaninca koji je ovo uradio sugrađanima?", "Strašno, nadam se da ste sem slikanja obavestili i komunalnu policiju da se leš skloni odatle na ovoj vrućini, uskoro će nastati haos", glasile su reči besnih i razoračarnih Zrenjaninaca.

#Zrenjanin