AKTUELNO

Nestala u Negotinskom naselju Rečka.

Pripadnici Policijske stanice Negotin i meštani Rečke tragaju za Javorkom Milosavljević (74) iz tog sela koja je poslednji put viđena 20. jula oko 10 časova ispred prodavnice.

Javorka je, kažu meštani, slabije telesne konstitucije, visoka oko 167 centimetara, bez karakterističnih oznaka na licu. Hoda pogrbljeno, nosi naočare i ima svetlu kestenjastu kosu i oči braon boje.

Dešavalo joj se, vele Rečanci, da nestane i ranije, da zaluta u drugi deo sela, pa je oni vrate kući u kojoj živi sama. Dementna je. Nekoliko dana pre nego što je nestala pala je i zadobila modricu ispod levog oka. Ima ogrebotinu na čelu i ranu u zadnjem delu glave.

U potragu za Javorkom pored pripadnika Policijske stanice Negotin uključili su se i meštani sela Rečka, kao i članovi Lovačkog udruženja “Hajduk Veljko”, podružnica Mokranje i Rečka, koji će u saradnji sa policijom osim potesa sela pretraživati, ukoliko je ne pronađu, i narednih dana šire područje Rečke.

Mole se građani da se za sve korisne informacije obrate pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske stanice Negotin na brojeve telefona 192 i 019/543-557.

#JAVORKA MILOSAVLJEVIĆ