AKTUELNO

Kamiondžija iz Srbije Marko M. otišao je da radi u Nemačku, a nije ni sanjao da će tamo da naleti na iznenađujući prizor.

- Vozio sam satima, a kada je trebalo da napravim pauzu i odmorim, izabrao sam jedan od parkinga koji mi je preporučio kolega. Nisam ni sanjao da ću naići na ovako nešto - počeo je svoju priču Marko M. za Informer.

Dok se primicao mestu gde će da ostavi svoj kamion, Marko je uočio neobične kamp kućice. Pažnju mu je privuklo srce koje je bilo na njima.

- Pitao sam se zašto ove kućice imaju srce. Kolega pored kojeg sam parkirao mi je rekao da se tu nalaze "kraljice noći" - nastavio je Marko da objašnjava.

Foto: Unsplash.com

Posle je čuo kako to funkcioniše. Prostitutke izlaze uveče i "traže posao", kucaju na vrata kamiona, a ukoliko "se dogovore", za to su spremne kamp kućice u kojima zadovoljavaju klijente.

- Dame bude i ljubav nude, tako mi je rekao kolega. Zato su kućice obeležene srcima, da se razlikuju od ostalih parkiranih vozila. Nisam imao pojma da tako nešto postoji ovde - zaključuje šokirano Marko.