AKTUELNO

U toku prethodne nedelje zaposleni u PJP Policijskoj brigadi, unutar jedinice su organizovali i sproveli akciju prikuljanja pomoći Eparhiji raško – prizrenskoj, odnosno narodnim kuhinjama na teritoriji Kosova i Metohije.

Humanitarnoj akciji odazvao se veliki broj zaposlenih PJP Policijske brigade i tom prilikom su prikupljena novčana sredstva u iznosu od 258.600,00 dinara. Pored novčanih sredstava pripadnici PJP Policijske brigade su prikupili pomoć narodnim kuhinjama na teritoriji Kosova i Metohije i u vidu prehrambenih proizvoda, i to: 282 kilograma brašna, 109 kilograma šećera,160 litara jestivog ulja, 74 kilograma soli, 135 pakovanja razne testenine, 32,5 kilograma pirinča, 1345 komada konzervirane hrane, 10 kilogarama začina, 10 kilograma pasulja.

Sa ponosom ističemo dobro delo ovih dobrih ljudi koji su nam pored materijalne i moralne podrške pokazali da nismo zaboravljeni i da nastavljamo ovu dugotrajnu borbu za očuvanje i ostanak na svetoj nam zemlji Kosova i Metohije.

Reči zahvalnosti ne mogu ni da opišu radost koju osećamo, čast nam je da je ova pomoć pristigla baš od strane PJP Policijske brigade. Ostajemo neizmerno zahvalni i blagodarni na ukazanoj pomoći želeći da se našim dobročiniteljima dobro vrati i da im Gospod svako dobro podari.

Priče poput ove pružaju nam snagu i ohrabruju nas da posao nastavimo neometano sa jasnim ciljem kao i do sada. Hvala našim darodavcima koji nas u tome nesebično podržavaju.

#policijska brigada