AKTUELNO

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će do subote u Srbiji biti veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom iznad 35 stepeni, a u centralnim i južnim krajevima ponegde do 40, u subotu i do 42 stepena Celzijusa.

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo. Popodne u planinama, uz lokalni razvoj oblačnosti, predviđa se retka pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, južni, u Banatu i donjem Podunavlju povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 16 do 23, a najviša dnevna od 34 do 37 stepeni.

Foto: Printscreen

U Beogradu će danas biti pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab do umeren, južni, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 22, a najviša oko 36 stepeni Celzijusa.

Foto: RHMZ

U četvrtak na severozapadu očekuje se malo svežije, oko 32 stepena, a, uz lokalnu pojavu pljuskova i grmljavine, a u ostalim krajevima veoma toplo, na jugu i istoku ponegde i do 40 stepeni. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine.

U Srbiji će do subote biti pretežno sunčano i veoma toplo.

U petak u celoj zemlji, a u subotu u centralnim i južnim krajevima biće sunčano i veoma toplo, s temperaturom i preko 40 stepeni.

#Prognoza

#Sunce

#Temperatura

#Vreme

'