AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave za grad Beograd, brzim i efikasnim radom identifikovali su osumnjičenog muškarca koji je 2. jula u jednom marketu na Vračaru iz torbe oštećene žene ukrao mobilni telefon.

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin ovim povodom je istakao da srpska policija brine o svim građanima i da će oni i njihova imovina biti sigurni i zaštićeni.

"Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika Policijske uprave za grad Beograd osumnjičeni muškarac koji je u marketu ženi iz tašne ukrao telefon i platnu karticu je identifikovan - naveo je Vulin.

Bezbednost i sigurnost običnih ljudi, a pogotovo zena i dece jeste prioritet našeg rada. Kao što snažno pristupamo razbijanju organizovanih kriminalnih grupa, isto tako snažno i posvećeno pristupamo razbijanju uličnog kriminala. Ne postoji krupan i sitan kriminal, lična bezbednost svih građana Srbije i zaštita njihove imovine su prioritet mog rada.

"Poručujem građanima Srbije da imaju puno poverenje u policiju i da će ih njihova policija uvek i na svakom mestu zaštiti i od organizovanih kriminalnih grupa, ali i od uličnog kriminala", istakao je ministar Vulin.

Za osumnjičenim je raspisana potraga i intenzivno se radi na njegovom hapšenju.

#Aleksandar Vulin